0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ROK: Bronovicki pristao da sačeka ‘još malo’

Objavljeno: 18.01.15 u 11:06

Ekipa Crvene zvezde nalazi su u ozbiljnim problemima. Klub duguje novac, a ukoliko svoje obaveze ne izmiri na vreme, u nekom najgorem scenariju, timu iz Ljutice Bogdana preti i potencijalna selidba u niži rang.

Kao što je poznato, dva najveća problema crveno-belih su dugovi prema Poljaku Bronovickom, ali i prema Ganjaninu Asamoi.

Rok za isplatu poslednje rate duga penzionisanom Poljaku istekao je u januaru, ali je uprava ovog kluba uspela da pronađe zajednički jezik sa ovom dvojicom igrača i odloži plaćanja zaostalih obaveza do sredine februara.

Preciznije, do 14. u sledećem mesecu, piše Sport.

Čelnici kluba nadaju se da će do tog trenutka uspeti da sakupe neophodna novčana sredstva koja bi trebala da stignu od prodaje nekoliko igrača.  Na taj način Bronovicki bi dobio poslednjih 226.000 evra od ukupno 840.000 koliko je bio celokupan dug.

Samo dva dana pre isteka „poslednje šanse za isplatu Bronovickog“ ističe i rok za isplatu 240.000 evra i Asamo. Ukoliko se to ne bude dogodilo, svoje prste u slučaj će umešati FIFA, pa se u Ljutica Bogdana radi i na saniranju ovog gorućeg problema.

– Nama je u roku od mesec dana neophodno milion evra da neke stvari „pokrijemo“ – kazao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić za Sport.

Ostaje, ipak, da se vidi hoće li crveno-beli uspeti da prodaju određene igrače kako bi pribavili novac, ili će uslediti nova „packa“ sa viših instanci.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter