4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆEVA RAČUNICA: Partizan već sada ima pet pojačanja! Hoće li Kleo biti šesto?

Objavljeno: 18.01.15 u 13:39

Trener Partizana Marko Nikolić zadovoljan je svojim igračkim kadrom, koji će ovog proleća po njegovoj računici imati pet pojačanja u samom startu povratkom povređenih igrača.

U Humsku je ove zime stigao samo Stefan Babović, ali će Nikolić ovog proleća na raspolaganju imati još četvoricu igrača koji su propustili veći deo jesenjeg dela zbog povreda.

– Mogu slobodno da kažem da smo, uz Stefana Babovića, jači za još četvoricu fudbalera, na koje jesenas nismo mogli da računamo zbog povreda – Darka Brašanca, Nemanju Kojića, Miloša Ostojića, a polako se vraća i Miroslav Vulićević. Zato je, u startu, dosta povoljnija situacija nego jesenas – rekao je Nikolić, a prenosi list ‘Sport’.

Trener Partizana pohvalio je atmosferu u svlačionici i kvalitet njegovog igračkog kadra.

– Izbor mora da bude pravi i bolje je i da to bude koji dan kasnije, ali da bude pravo rešenje, nego na brzinu, pa da nas godinu dana boli glava. Ne gledamo samo kvalitet fudbalera, već i njegovu ličnost, karakter. Ovaj tim Partizana ima sjajnu atmosferu i tražimo lojalne i posvećene momke, koji će to samo da nadograde. Voleo bih da ostane ceo tim, ali ako neko ode, gledaćemo to da nadomestimo – rekao je Nikolić. 

Navijačima Partizana uvek je zanimljiva tema oko Brazilca Klea koji se i ove zime povezivao sa crno-belim dresom.

– Kleo jeste bio želja, ali samo u slučaju da neko od dvojice napadača napusti Partizan. Postoji ta ideja, ali ne znam  da li bismo mogli da je ispratimo finansijski – zaključio je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Klea treba dovesti u partisan obavezno. On ce I reprezentaciji pomoci da se uventualno plasira na 3.mesto. On ima u sebi tog „grobarskog’ mentaliteta, kao da je ponikao u Partizanu. Ne sme se ispustati njegova sloboda , nema jos potpisan ugovor ni sa jednim klubom. Na njemu se moze I zaraditi 10 miliona evra.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter