1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRAJ DRAME: Salami na kraju ipak u Crvenoj zvezdi

Objavljeno: 18.01.15 u 11:43

Nakon dramatičnog jučerašnjeg dana u kojem je misteriozno otkazana promocija Gbolahana Salamija, nigerijski napadač na kraju je ipak potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

 

Na taj način ovaj napadač postao je šesti novajlija u dresu Crvene zvezde ove zime, piše Sportski žurnal. Prema pisanju ovog lista, sve se dogodilo u 17:00 sati, nakon problema u pregovorima Vari Vulfsa i crveno-belih.

– Zbog prolongiranja pregovora sa Salamijevim klubom Vari vulfsom, konferencija za medija se odlaže za nekoliko dana – poručili su juče sa stadiona „Rajka Mitića„.

Prema novom dogovoru dve strane, Salami će biti do leta kao pozajmljen igrač braniti boje tima iz Ljutice Bogdana. Klauzola o transferu podešena je 250.000 dolara, rok za izjašnjavanje do 15. maja.

Nigerijac je praktično na probi u najtrofejnijem srpskom klubu, sa mogućnošću otkupa ukoliko bude zadovoljio u JSL. Kako se saznalo, presudila je velika želja samog Salamija koji je bio oduševljen stadionom Crvene zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Pazi ovo,šesti novajlija!!!Ko je ovde lud!?Umesto da se stabilizuju i okrenu svojoj školi i momcima iz domaće lige za male pare oni dovode neke igrače koji će grejati klupu i kasnije ih tuziti za sitnu lovu!Evropu nisu igrali u zadnjih 15 godina 3 puta tako da ste strane i nemaju neki imperativ a mogli bi mnogo da dobiju ako bi naredne 2-3 godine se skoncentrisali na sanaciju kluba.I trebaju da kukaju na Toleta ali ne zato što ih krade već veštački odrzava u zivotu i pravi im medvedju uslugu!:(

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter