0
AdmiralBet ABA Liga

ABA LIGA: Plej-of od 14. aprila, šampion poznat najkasnije 2. maja

Objavljeno: 18.01.15 u 16:30

Plej-of u ABA ligi počeće 14. aprila, a finalna serija biće završena najkasnije 2. maja. Od ove sezone se završnica takmičenja igra po novom sistemu, doigravanje će zameniti fajnal for, da ne bi jedna utakmica odlučivala o tome ko će naredne sezone igrati u Evroligi.

Polufinale i finale će se igrati na tri pobede, tako stoji u propozicijama regionalnog takmičenja, a bolje plasirani tim iz ligaškog dela sezone imaće prednost domaćeg terena.

Utakmice obe polufinalne serije igraće se istog dana, 14, 15. i 18. aprila, po potrebi i 19. i 22. aprila. Finale je zakazano za 25, 26. i 29. april, a ukoliko do tada ne bude poznat pobednik, igraće se i 30. aprila, a peta, ukoliko bude potrebe, 2. maja.

treba napomenuti da u slučaju da finalisti završe polufinalne serije pre majstorice, finalna serija će početi ranije.

ABA liga je takođe napomenula da bi datumi plej-of utakmica mogli da budu promenjeni u slučaju da se Crvena zvezda plasira u plej-of Evrolige.

Poslednje kolo regularnog dela regionalnog takmičenja na programu je od 21. do 23. marta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter