0
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

DRAGAN ĆIRIĆ: Činimo sve da zadržimo najbolje u timu

Objavljeno: 17.01.15 u 09:54

Novi sportski direktor ekipe Partizana, Dragan Ćirić, izjavio je da čini sve što je u njegovoj moći kako bi u klubu zadržao iskusnog napadača i jednog od najboljih igrača, Danka Lazovića.

On je kazao da je već imao prilike da razgovara sa Dankom Lazovićem o ponudi Kineza koji se raspituju za njegove usluge.

– Klub je, to je opšte poznato, u podređenoj situaciji kada je ugovor sa Dankom Lazovićem u pitanju i to je ono što nam vezuje ruke. Velika mi je želja da Danko ostane, jer je mnogo bitan za ovu ekipu Partizana, on je lider i jedan od najboljih fudbalera, to nema sumnje. Videćemo šta će da bude – kazao je Ćirić, prenose list Sport.

Na pitanje da li je bilo priče o ponudi Peking Enterprajza, sportski direktor crno-belih kaže:

– Jesmo, pričali smo o tome, ali ne bih o detaljima. Ipak je to poslovna stvar, koja traba da ostane u unutar kluba. Budite sigurni jedno: borim se i rukama i nogama da zadržim Danka Lazovića, jer smatramo svi da je izuzetno bitan i da je u velikoj meri doprineo rezultatima ekipe u prethodnom periodu. Nadam se da će ostati sa nama i na proleće – podvukao je Dragan Ćirić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter