6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOMBA: Partizanov klinac uz Ivanovića i Matića u Čelsiju

Objavljeno: 17.01.15 u 22:28

Partizan bi već ove zime mogao da ostane bez jednog od najtalentovanijih igrača za kojeg je interesovanje pokazao ni manje ni više nego slavni londonski Čelsi.

Naime, kako saznaju Novosti „plavci“ su bacili oko na Danila Pantića kojem ugovor sa crno-belima ističe ovog leta pa je januarski prelazni rok poslednja prilika da Partizan zaradi neki novac na njegovom transferu.

Ranije se pričalo da bi talentovani vezista mogao da postane igrač Juventusa, pa čak i Ajaksa, ali čini se da je pobedu odneo Čelsi koji bi ga naravno najpre poslao na pozajmicu najverovatnije u holandski Vitese za koji već nastupa naš Uroš Đurđević.

Postoji i varijanta da Čelsi već sada postigne dogovor sa Pantićevim menadžerima o ugovoru koji bi 18-godišnji fudbaler potpisao tek u junu čime bi Partizan ostao uskraćen za obeštećenje, a mldi fudbaler bi praktično izgubio šest meseci pošto bi najverovatnije bio u nemilosti trenera Nikolića.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter