0
Tenis

AZARENKA: Raskid veze me je upropastio

Objavljeno: 17.01.15 u 08:59

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka kazala je da se tokom 2014. godine upala u tešku krizu zbog prekida emotivne veze, ali je dodala da su sve te muke sada samo deo prošlosti.

Azarenka je imala muku mučila sa povredama u prošloj sezoni, na šta se nadovezao i težak raskid sa Redfuom, frontmenom grupe LMFAO.

– Psihološki sam bila uništena, ne samo fizički. Iako sam imala jak karakter, bila sam bolesna i nisam želela da priznam. Jednog dana sam uhvatila sebe da plačem dok sam crtala, i u tom trenutku sam shvatila da je nešto krenulo u pogrešnom pravcu. Postoje izazovi u životu koji se moraju prihvatiti i prevazići – kazala je Azarenka i nastavila:

– Ne smatram sebe talentovanim slikarem, ali iskazujem svoje emocije i osećanja, kao što to obično radim slušajući muziku. Slikanje je najbolji način da pokažete emocije i da izađete na kraj u lošim situacijama. Nema veze koji mi je trenutni plasman, ne nameravam da se na toj poziciji još dugo zadržim. Najgore je prošlo – podvukla je teniserka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter