0
Ostali sportovi

FOTO: Twitter Screenshot

VUJASINOVIĆ ŽELI PUNE TRIBINE: Očekujem najbolji meč sezone protiv Galatasaraja

Objavljeno: 16.01.15 u 15:23

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je danas da se nada da će njegov tim protiv Galatasaraja odigrati najbolji meč ove sezone i zabeležiti prvu pobedu u grupnoj fazi Lige šampiona.

Duel dva tim prvobitno je trebalo da bude odigran 29. novembra prošle godine, ali je odložen zbog dešavanja uoči košarkaške utakmice između Galatasaraja i Crvene zvezde u Istanbulu kada je ubije navijač crveno-belih Marko Ivković.

Potom je doneta odluka da se meč igra pred praznim tribinama, ali je juče ipak stigla dozvola iz MUP-a i navijači će biti prisutni na Banjici.

– Galatasaraj je ekipa sastavljena od bivših tako i sadašnjih srpskih i crnogorskih reprezentativaca, kao što su Nikić, Pasković, Janović, Šćepanović, koji čine dobar sastav sa nekoliko perspektivnih turskih igrača. Ako uđemo u utakmicu na pravi način, imamo šansu da pobedimo i osvojimo prva tri boda, rekao je Vujasinović na konferenciji za medije na bazenu SC Banjica.

On je istakao da je zadovoljan dosadašnjem nastupima u Ligi šampiona, iako su crno-beli izgubili oba prethodna meča, protiv Juga 5:3 i Solnoka 11:6.

– Napredujemo svaki dan sve više i više, verujem da ćemo sutra prikazati najbolji meč ove sezone. Nadam se da će biti pravi ambijent i da će tribine na Banjici biti pune, rekao je Vujasinović.

Direktor Partizana Mirko Bradajić istakao je da se nada da će utakmica proći u najboljem redu, ali da će biti pod posebnom prismotrom čelnika Evropske federacije vodenih sportova (LEN).

– Jako važna utakmica za plasmana na fajnal-siks, imali smo sastanke sa policijom kako bi nam pomogli sa organizacijom meča, želja nam je da pošaljemo lepu sliku u svet i pokažemo da je vaterpolo avangardni sport. Nesrećnog momka koji je ubijen u Istanbulu ne možemo da vratimo, ali možemo da pokažemo da smo iznad aktuelne situacije, rekao je Bradajić i apelovao na publiku da ne pravi incidente, jer bi nova kazna otežala, ionako tešku finansijsku situaciju u klubu.

Kapiten crno-belih Dušan Mandić rekao je da se ekipa nalazi u dobroj formi i da će to potvrditi pobedom nad turskim timom.

– U naletu smo, odlično smo krenuli u 2015, plivački smo spremniji od Galatasaraja, a imamo i dužu klupu. Pokušaćemo da nametnemo naš ritam kako bismo slomili otpor protivnika. Idemo na pobedu, naveo je reprezentativac Srbije.

Njegov saigrač Marko Manojlović rekao je da ekipa željna dokazivanja i da se nada pozitvnom ishodu protiv Galatasaraja.

Odložena utakmica prvog kola Lige šampiona između Partizana i Galatasaraja igra se sutra od 20 sati na bazenu Banjica.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter