0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

UPLAŠENI AROJO: Iskreno – zabrinuti smo

Objavljeno: 16.01.15 u 13:30

Pre dolaska u Beograd jedan od najboljih igrača Galatasaraja Karlos Arojo dao je intervju za Informer u kojem je pričao o tome šta očekuje od današnjeg meča protiv Crvene zvezde i kako se osećao kada je čuo vest o ubistvu Marka Ivkovića.

– Biću apsolutno iskren, veoma smo zabrinuti zbog meča u Beogradu. Svi u timu se nadaju da će glavni cilj rukovodstva Evrolige tokom te utakmice biti naša sigurnost. Moram da naglasim da bi Zvezdini navijači trebalo da znaju da igrači Galatasaraja nemaju nikakve veze s tim što se desilo u Istanbulu i da, naravno, to ne podržavaju, nagalsio je Portorikanac.

Na pitanje kako su on i njegovi saigrači reagovali kada su čuli strašnu vest Arojo odgovara:

– Veoma loše, ne samo ja, nego ceo tim. Srca su nam bila slomljena. Mi kao košarkaši apsolutno nemamo nikakvih dodirnih tačaka s huliganima, takvim ljudima definitivno nije mesto u sportu.

Iskusni plejmejker se osvrnuo i na samu utakmicu rekavši da su svi u timu svesni odakle im preti najveća opasnost, a to je tandem Boban Marjanović – Markus Vilijams, ali i energija koju igračima donose navijači sa tribina.

Podsećamo da je ekipa Galatasaraja nešto posle podneva stigla u Beograd, a pored toga najnovija vest koja nam stiže iz Turske je da je osumnjičeni za ubistvo Marka Ivkovića promenio iskaz odnosno sada tvrdi da nije on zadao smrtonosni ubod navijaču Crvene zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter