0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRAŽI SE: Verona u potrazi za Krunićem, možda se uključe FIFA i UEFA

Objavljeno: 16.01.15 u 12:23

Rade Krunić, jedan od fudbalera o kojem se u poslednje vreme mnogo piše, pre svega u vezi prelaska u Crvenu zvezdu, nalazi se pred velikim problemima.

– Dobili smo obaveštenje od Helas Verone, gde se navodi da se Rade Krunić nije pojavio prozivci, kaže Dragan Despotović, sportski direktor Donjeg Srema.

Iako su mnogi mediji preneli da je Krunić trenutno u rodnoj Foči gde trenira individualno u Veroni i Donjem Sremu čini se to ne znaju.

– Ukoliko se ne pojavi do ponedeljka, protiv njega će se povesti disciplinski postupak. Takođe, Helas Verona se zahvaljuje na dopisu kojim smo im poslali, gde smo naveli da Donji Srem nema nikakve probleme oko toga gde će Krunić nastaviti karijeru, što je i parafirano u ugovoru. On je potpisao ugovor sa italijanskim klubom i po tom pitanju Donji Srem nema nikakav problem. Zbog novonastale situacije, Helas Verona će videti da li postoji neki klubovi koji možda šekulišu oko Krunića i biće spremna da podnese disciplinske prijave FIFA i UEFA, piše na sajtu Donjeg Srema za koji je Krunić odigrao jesenji deo sezone.

S obzirom na sve navedeno postavlja se pitanje da li je Crvenoj zvezdi potrebno da ulazi u novi problem sa UEFA i FIFA koji najavljuju ioduzimanje bodova crveno-belima zbog nagomilanih dugova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter