0
Evropske lige

RAĆA IZ NAJBOLJIH DANA: Spektakularan pogodak Srbina! (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.15 u 20:34

Da je utakmica između Genčenbirligija i Borusije Menhengladbah bila zvanična, a ne prijateljskog karaktera, pogodak Radosava Petrovića ušao bu sigurno u konkurenciju za nagradu ‘Ferenc Puškaš’.

Genčerbirligi se trenutno priprema za nastavak turskog šampionata, a u kontrolnom meču protiv Borusije Menhengladbah slavio je sa 4:2. Konačan rezultat postavio je bivši igrač Partizana Radosav Petrović, koji je pred kraj susreta na fenomenalan način savladao protivničkog golmana. Uživajte u golu:

https://www.youtube.com/watch?v=VfvbF2_B3AY#t=22

Posle meča srpski reprezentativac prokomentarisao je igre svog tima:

– Poslužili su nas rezultati, a malo nas je i sreća pogledala u nekim utakmicama. Zaslužili smo je. Igramo sve bolje, delujemo kompaktnije, uigrani smo i mislim da rezultati nisu iznenađenje. Želimo u Evropu, ali želje su jedno, a realnost nešto sasvim drugo. Nemamo imperativ da se plasiramo u Evropu, ali to želimo. Dosta timova ima taj cilj i biće teško, ali ne odustajemo od toga. Sada nas čekaju dve utakmice kod kuće gde ako bude sve kako treba, bićemo još bliže vrhu istakao je Radosav Petrović.

Genčerbirligi se na polovini takmičenja u turskom prvenstvu nalazi na osmoj poziciji, a u prvom kolu prolećnog dela sezone sastaće se sa drugoplasiranim Bešiktašem.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter