2
AdmiralBet ABA Liga

POTVRĐENO: Đukanović nije rešenje, Partizan možda bez pleja do kraja sezone

Objavljeno: 16.01.15 u 15:53

Ono što je naš portal objavio još u utorak danas je na konferenciji za medije javno saopštio i trener Partizana Duško Vujošević. Naime, crnogorski košarkaš Milutin Đukanović nakon probnog perioda u trajanju od nekoliko dana ipak neće ostati među crno-belima odnosno neće biti rešenje za poziciju plejmejkera.

– Đukanović je odličan čovek, veoma borben igrač i bilo mu je veoma stalo sda dođe kod nas. Bio je na probi, ali on nije ono što bi nama rešilo pitanje plejmejkera posle toliko čekanja. Tražićemo i dalje, ali nije nemoguće da nikoga ne dovedemo kada je u pitnaju ta pozicija.

Podsećamo da je Milutin Đukanović u utorak stigao u Beograd gde je na preporuku Bogdana Tanjevića odradio nekoliko treninga sa privm timom srpskog šampiona, ali gotovo istog dana postalo je jasno da on nije ono što je potrebno crno-belima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Hahahaha raspad sistema, niko nece na brod koji tone ni za duplo para nego sto je realno. ZVEZDA PONOS POSTENE SRBIJE I NAJVECI BREND NA BALKANU! ! ! P.S. DOK JE BIO DS NA VLASTI BIO JE SISTEM ODE DS ODE SISTEM ! ! ! BUAHAHAHAHA

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si toliko glup da to nije realno. Super ti je brend.. igrate prvi put evroligu sa nekim timom i vi ste brend.. AAHAH. dete bolje uci skolu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter