0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ INSISTIRA: Kleo ponovo na meti Partizana?

Objavljeno: 16.01.15 u 11:04

Vest da je Borusija iz Dotrmunda spremna da Petra Škuletića povede na Vestfalen, a crno-beli za taj transfer traže 4 miliona evra.

Ukoliko do ovog transfera bude došlo, crno-beli neće sedeti skrštenih ruku već će, ekspresno, poraditi na angažmanu odgovarajuće zamene.

Kako pišu Novosti, odlazak Škuletića, zapravo, mogao bi da označi i povratak Gabrijela Kordove Klea na stadion u Humskoj.

Kao što je poznato, brazilski fudbaler sa srpskim putnim ispravama već je javno kazao da bi se vrlo rado vratio u Partizan.

Ipak, kada je nova uprava Partizana stopirala transfer popularnog Škuntelara u Lil, svima je bilo jasno da od povratka Klea neće biti ništa.

Međutim, nakon vesti o interesovanju Borusije, priča oko povratka Brazilca ponovo se vraća na dnevni red. Trener Nikolić je nešto pre Nove godine objasnio da je transfer Klea usko vezan za odlazak Škuletića.

Tada je Nikolić kazao da nema potrebe da se traži drugo rešenje ukoliko najbolji strelac u Srbiji ne bude prodat. Kako se prodaja ipak nazire, tako se polako priče o povratku Klea ponovo vraćaju u fokus…

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter