0
Fudbal

NEĆE KUĆI: Legendarni Nemac odbio Verder i seli se u SAD?

Objavljeno: 16.01.15 u 17:02

Želja navijača Verdera da u dresu svog omiljenog tima ponovo vide Miroslava Klosea po svemu sudeći neće biti ispunjena, iako je klub pokazao interesovanje za iskusnog napadača.

Kako piše današnji Bild, Klose je mnogo bliži odluci da prihvati jednu od ponuda koje su mu stigle iz SAD odnosno klubova koji se takmiče u MLS pošto bi tamo redovnije igrao. Postala je već praksa da vrhunski evropski fudbaleri na zalasku karijere nekoliko sezona odigraju „preko bare“ odnosno tamošnjim klubovima koji ne žale novac da ih vide u svom dresu, poput Los Anđeles Galaksija koji je Stivenu Džerardu platio šest miliona funti za jednoipogodišnju saradnju.

Podsećamo da je nemački reprezentativac nedavno najavio da će napustiti Lacio ukoliko se uskoro ne promeni njegov status odnosno ako ne dobije veću minutažu koju mu je gotovo u potpunosti preuzeo Filip Đorđević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter