0
Domaći fudbal

KONAČNO: Partizan dobija generalnog sponzora iz inostranstva

Objavljeno: 16.01.15 u 12:37

Član nove uprave Partizana, Miloš Vazura, koji se već istakao pojedinim potezima pre svega kada je u pitanju isplata zaostalih dugovanja radnoj zajednici, najavio je da bi klub uskoro mogao da dobije dugo čekanog generalnog sponzora.

– Uskoro ćemo dobiti novog generalnog sponzora, na dobrom smo putu. Iskreno, navijam da to bude privatni kapital, jer je premijer Vučić rekao da više ne želi da fudbalske klubove finansiraju državna preduzeća. I ja se sa tim slažem. Sponzor mora da se traži u inostranstvu. Naš zadatak je da šaljemo ponude svim jakim firmama, rekao je Vazura u intervjuu za portal Mondo.

Mladi rukovodilac je objasnio da su mesečni troškovi kluba 460.000 evra, a da je nova uprava od stare nasledila blokadu računa u iznosu od čak 90 miliona dinara. U planu je da se podigne kredit kako klub ne bi živeo od novca novog predsednika Zorana Popovića, makar tako kaže Vazura.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter