0
Domaći fudbal

SUPERSTAR: Španski mediji proglasili Sašu ‘Đanija’ Ćurčića kraljem orgija

Objavljeno: 15.01.15 u 10:41

Nekadašnji fudbaler Partizana, Aston Vile, Boltona i još nekoliko klubova, Saša „Đani“ Ćurčić, dobio je laskavao priznanje u „kralja orgija“, pošto ga je jedan španski portal uvrstio na listu onih sportista koji su najveći ljubitelji grupnog vođenja ljubavi.

Kako piše sajt „Estrelladigital.es“, Đani je do ovog svojevrsnog priznanja stigao zahvaljujući njegovim pričama koje su isplivale u javnost.

– Saša Ćurčić je srpski superstar. Učestvovao je u nekoliko orgija koje su vremenom isplivale u javnost. Nadaleko je poznata njegova „trojka“ sa Japankama u Tokiju, a pamte ga i po čuvenim „nastupima“ u Aston Vili, kada je posle jedne utakmice napunio autobus prostitutkama i zajedno sa saigračima cele noći uživao u njihovom društvu – piše španski portal.

Sa druge strane, sam Ćurčić, kada je pozvan od strane novinara lista Alo! kratko je poručio da „ne daje izajve za srpske medije“. Bivši učesnik Velikog brata i drugih rijaliti šou programa, kako tvrdi, u poslednje dve godine je završio fakultet u Londonu i sada je menadžer u kompaniji koja se bavi prodajom nafte i gasa.

– Završio sam biznis menadžment, sektor plemeniti metali. Naučio sam sve o londonskoj berzi za dve godine – tvrdi Ćučić. Nekadašnji vezni igrač crno-belih javnosti je postao poznat po tome što je uspeo da proćerda svu svoju višemilionsku zaradu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter