0
Košarka

RUMUNSKA KOŠARKAŠKA LIGA: Pitešti opet bolji od Timbe

Objavljeno: 15.01.15 u 09:30

Košarkaši Piteštija pobedili su Timbu iz Temišvara sa 90:88 u 14. kolu rumunskog šampionata posle produžetka, a do trijumfa ih je predvodio balkanski trio.

Pitešti je do pobede došao posle neizvesne utakmice i tek posle produžetka, kada su domaći igrači uspeli da spreče iznenađenje.

Najefikasniji u pobedi bio je Marko Šutalo sa 21 poenom, Mirko Kovač je dodao 15, a Stevan Milošević 11, uz sjajnih 14 skokova. Uz srpsko-crnogorski trio, koji od početka sezone predvodi Pitešti, istakao se Ros sa 16 poena i devet asistencija.

Na drugoj strani, Mijatović je imao 29 poena i devet skokova, dok je Hol dodao 20 poena i četiri skoka.

Pitešti je protiv Timbe, koja je preko Reljića imala i šut za izjednačenje i drugi produžetak, ostvario devetu pobedu ove sezone i tako se popeo na treće mesto tabele sa skorom 9/4.

Na samom čelu tabele nalazi se Steaua sa 11 pobeda i jednim porazom, a prati je Asesoft sa skorom 10/2. Timba je trenutno na pretposlednjem mestu tabele sa tri pobede i deset poraza.

Košarkaši Piteštija u narednom kolu, već u subotu, gostuju Energiji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter