0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MATIĆ O REPREZENTACIJI I SUBOTIĆU: Neka kaže šta mu smeta, nije ni nama lako!

Objavljeno: 15.01.15 u 17:39

Nemanja Matić  rekao je da je ponekad i njemu veoma teško da izdrži pritisak koji sa sobom nosi nacionalni dres i poručio je Nevenu Subotiću da mu je mesto u reprezentaciji Srbije.

Bivši selektor Srbije Dik Advokat među prvim stvarima koje je uradio na klupi ‘Orlova’ bilo je precrtavanje Nevena Subotića sa spiska potencijalnih reprezentativaca. Zbog čega, ostaje veliko pitanje, ali zato sada defanzivac Borusije Dortmund dobija podršku od saigrača iz nacionalnog tima. U intervjuu za ‘Informer’ Nemanja Matić je govorio o slučaju Nevena Subotića, ali i teretu koji nosi dres da državnim grbom.

– Neven se nikada nije izjasnio, ali smatram da smo mi igrači zaslužili da nam javno kaže šta mu smeta. On je dobar čovek, odličan fudbaler i mesto mu je u reprezentaciji. Svi problemi mogu da se reše razgovorom. Sa jedne strane ga potpuno razumem, odrastao je u Americi i Nemačkoj, gde je potpuno drugačiji mentalitet, a ovaj naš stvarno nije lako shvatiti. Verujem da mu nije uvek jasno na koji način se ovde prilazi fudbalskim pitanjima. Primera radi, ne postoji prava analiza u javnosti. Kad se izgubi, to je smak sveta, a ako dobiješ utakmicu odmah si šampion. Teško je igrati za Srbiju, pritisak javnosti je ogroman, te stvari i mene pogađaju – prokomentarisao je stameni vezista Čelzija.

On se osvrnuo i na slučaj Adema Ljajića za koga kaže da nikada nije imao sukob sa kapitenom Branislavom Ivanovićem, kao što se pisalo.

-Bane sa Ademom ima korektan odnos i nikada nisam primetio neke nesuglasice među njima. Koliko znam Ljajić će se vratiti u reprezentaciju. Atmosfera nam je dobra, nemamo problema u svlačionici i svi momci su profesionalni. Da imam problem sa nekim, verujte da ne bih oklevao da to i kažem – zaključio je Nemanja Matić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter