1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BIVŠI ŠTOPER CRNO-BELIH PRONAŠAO KLUB: Partizanov ‘dželat’ u Ordabasiju!

Objavljeno: 15.01.15 u 12:33

Nakon što je letos raskinuo ugovor sa Partizanom Branislav Trajković je konačno pronašao novi angažman i karijeru će nastaviti u kazahstanskom Ordabasiju.

Pre tačno godinu dana Branislav Trajković je ostvario transfer svog života i potpisao ugovor sa Partizanom. Delovalo je da su crno-beli dobili štopera za duže vreme, sve do kobnog dvomeča sa Ludogorecom u kvalifikacijama za Ligu Šampiona i neobjašnjivog poteza visokog defanzivca. Mnogi navijači, ali i trener i uprava su uprli prstom u Trajkovića, nakon čega su igrač i klub raskinuli ugovor.

Od tada je Crnogorac bio bez angažmana, a konačno ga je pronašao i to u Kazahstanu. Narednih godinu dana Trajković će, ukoliko se ne desi ponovo nešto nepredviđeno, nositi dres Ordabasija. Ovaj klub se trenutno nalazi na petom mestu tamošnjeg prvenstva sa osam bodova zaostatka za prvakom Aktobeom. Naša javnost ga pamti po iznenađujućoj eliminaciji Jagodine iz prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope 2012. godine, ukupnim rezultatom 1:0.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter