3
AdmiralBet ABA Liga

hotsport.rs Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu. [povezaneVestiEmbed naslov1="" levo="da" povradio="najnovije" horver="horizontalne" ]

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA U VALJEVU: Najviši košarkaš na svetu ponovo u Metalcu?

Objavljeno: 15.01.15 u 14:15

Nije bilo teško ne primetiti Slavka Vraneša u sportskoj hali u Valjevu na utakmici Metalca sa Cedevitom. Činilo se da je samo došao da isprati utakmicu svog bivšeg kluba, međutim sada se pojavila mogućnost da najviši košarkaš na svetu ponovo obuče dres Metalca.

Gorostasni centar je boje kluba iz Valjeva branio 2013. godine, nakon čega se otisnuo put Irana gde je nastupao za tamošnji Zob Ahan. Nakon što je viđen na utakmici bivšeg kluba sa Cedevitom, počele su špekulacije da bi Slavko Vraneš mogao ponovo da zaigra pred valjevačkom publikom.

Pojačanje za Metalac mogao bi da bude i Bojan Bakić, košarkaš koji se oporavlja od teške povrede i operacije kolena, a koji je još uvek pod ugovorom sa ovim klubom. Ova dva košarkaša treniraju sa ekipom Metalca već nekoliko dana, a na treneru Vladimiru Đokiću i predsedniku Bošku Đukanoviću je da odluče hoće li ih angažovati za nastavak sezone.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter