0
Ostali sportovi

NA OBOSTARNO ZADOVOLJSTVO: Vujin u Kilu do 2019. godine

Objavljeno: 14.01.15 u 19:54

Srpski rukometaš Marko Vujin produžio je ugovor sa nemačkim Kilom do 2019. godine, saopšteno je iz Rukometnog saveza Srbije.

Vujin je prošle sezone bio najbolji strelac Bundeslige, a u Kil je stigao 2012. iz mađarskog Vesprema. Prethodno je igrao za Dunafer i Sintelon.

Sa nacionalnim timom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu za rukometaše 2012. godine, i iste godine učestvovao na Olimpijskim igrama u Londonu.

– Velika je čast i obaveza za dalje ostati u klubu koji napada uvek sve trofeje. I pored drugih ponuda koje sam imao, ponuda od Kila je imala prioritet u odnosu na sve ostale. Srećan sam što ću nastaviti saradnju sa trenerom kakav je Gislason. Uprava kluba je pokazala ozbiljnost od samog starta s obzirom da sam prvobitno imao ugovor do 2016.godine. Srećan sam što ostajem ovde i nastavljam dalje – rekao je Vujin.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter