1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ ŽURBE, PLANSKI: Ćirić o dovođenju Nemanje Tubića

Objavljeno: 14.01.15 u 21:58

Prelazni rok uveliko traje, a Partizan je tek danas doveo prvo pojačanje – Stefana Babovića. Ranije se govorkalo da bi klub iz Humske mogao da pojača i iskusni defanzivac Nemanja Tubić, ali novi sportski direktor Dragan Ćirić ne želi da licitira imenima potencijalnih pojačanja.

– Ne bi trebalo da žurimo. Imamo pozicije koje su kritične, ali nećemo žuriti po svaku cenu. Hoćemo kvalitet, igrače koji mogu da ispune naše zahteve. Postoje priče i lista naših želja, ali nećemo da žurimo, radićemo planski. Ne znam da li je realno da dovedemo Tubića, u svakom slučaju, ne bih licitirao imenima, rekao je Ćirić u izjavi za Novosti.

U utorak se pojavila informacija da se južnokorejski Hjundai interesuje za Vladimira Volkova, ali Ćirić tvrdi da u klub nije stigla nikakva ponuda za crnogorskog reprezentativca.

Već krajem prvog dela sezone pričalo se da bi u Partizan mogao da dođe i najbolji igrač kruševčkog Napretka i dete kluba iz Humske Nikola trujić, ali je ta ideja ičini se pala u drugi plan dolaskom novog rukovodstva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter