0
Domaći fudbal

POSAO SKORO GOTOV: Lalatović čeka još dvojicu pojačanja za kraj prelaznog roka

Objavljeno: 13.01.15 u 10:05

Ekipa Crvene zvezde moraće pošteno da se namuči ukoliko planira u Ljutice Bogdana da zadrži pehar namenjen osvjaču Jelen Superlige Srbije.

Kao što je poznato, izabranici trenera Nenada Lalatovića dočekuju prolećne dane na vrlo „niskoj temperaturi od uvek neugodnih -6“. Upravo zbog toga tokom ove zime došlo je do korigovanja kadrova na stadionu „Rajka Mitića„.

Međutim, kako pišu Novosti, posao još nije završen.

Do kraja prelaznog roka iz kluba bi na pozajmice mogli da odu štoper Mbođ i Đorđe Despotović, a uprava za njih već ima konkretne ponude, dok šef struke Lalatović ne računa na ovu dvojicu momaka.

Ipak, do odlaska na pripreme u Koper, u tabor Crvene zvezde trebala bi da dođu još dvojica igrača. Reč je o Radetu Kruniću koji je „već viđen“ u crveno-belom dresu i Vladimiru Jovoviću, trenutnom igraču Sutjeske.

Navodno, posao sa obojicom ovih igrača je skoro završen, odrađeno je 99% posla. Ipak, hoće li se sve razviti po želji trenera, pokazaće narednih nekoliko dana.

Kao što smo preneli, crveno-beli su krenuli u agresivnu kampanju uključivši se u trku za Jovovićem.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter