0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NOVOPEČENI ZVEZDAŠI PROZIVAJU PROSINEČKOG: Nije morao baš sada…

Objavljeno: 13.01.15 u 22:50

Tokom dana u Crvenoj zvezdi su tvrdili da još uvek nisu dobili nikakvo obaveštenje od bivšeg trenera Roberta Prosinečkog odnosno njegovog pravnog zastupnika o podizanju tužbe zbog duga od 130.000 evra.

Međutim, reči jednog od potpredsednika kluba Ivice Tončeva govore drugačije, a kao što je to već postao običaj u sličnim situacijama ljudi koji nemaju gotovo nikakav staž u našem najtrofejnijem klubu i nisu zaslužni ni za šta nekadašnje legende prozivaju na račun zvezdaštva.

– U momentu kad cela Evropa zna da smo u teškoj situaciji, najmanje smo očekivali od velikih zvezdaša da nam otežavaju situaciju. A, Prosinečki baš nije morao da nam stavlja dodatni teret oko vrata, rekao je Tončev u izjavi za Novosti.

Međutim, tužba novog selektora Azerbejdžana nije najveća briga za Crvenu zvezdu pošto klub već do četvrtka mora da isplati 400.000 evra Poljaku Bronovickom, a do sredine februara još 320.000 evra ostalim igračima kako bi uopšte mogli da registruju igrače koje su doveli tokom zime.

Ali ni to nije najlošija vest pošto čelnici kluba moraju do kraja marta da pronađu rešenje za čak 11,8 miliona evra duga prema sportskom sektoru kroz ispaltu (što je manje verovatno) ili dogovor sa onima koji potražuju novac (što je verovatnije, ali ne i izvesno).

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter