0
Košarka

NBA: Tuča na terenu, Kevin Garnet udarcem glavom ‘počastio’ Dvajta Hauarda (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.15 u 09:34

Tokom prošle noći ekipa Hjuston Roketsa pobedila je Bruklin Netse rezultatom 113:99.

Međutim, pored sjajne košarke i 30 poena Džejmsa Hardena, navijači u Barkliz Centru mogli su da vide (ne)mile scene na parketu na kojem je u jednom trenutku atmosfera dovedena do tačke ključanja.

Naime, sredinom prvog poluvremena, nakon jedna naizgled bezazlene situacije, u koštacu su se našli iskusni Kevin Garnet i Dvajt Hauard.

Kej Dži je napravio prekršaj nad centrom Hjustona kome se to nimalo nije svidelo, pa je, impulsivno reagujući, odgurnuo Kevina Garneta. Jedan od najprgavijih NBA igrača u poslednjih dvadesetak godina nije želeo da „prećuti“ reakciju D12.

Garnet je, odmah potom, nasrnuo na Hauarda, odgurnuo ga je jednom, a kada mu to nije bilo dovoljno, glavom je u bradu udario centra Hjustona i time je zaradio svoje isključenje.

Nakon toga ostali igrači su se umešali da smire strasti, ali, utisak je, Kevin Garnet nije bio baš zadovoljan načinom na koji je odgovorio svom rivalu i bio je spreman i za „treće poluvreme“…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter