0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MAČVAN: Atmosfera u ekipi je sjajna, bićemo još bolji kada se ustalimo

Objavljeno: 13.01.15 u 16:22

Košarkaš Partizana Milan Mačvan rekao je da veruje da će ‘crno-beli’ igrati još bolje kad budu kompletni i da je atmosfera u timu odlična.

Mačvan je bio najkorisniji igrač 17. kola ABA lige, u trijumfu nad Olimpijom sa 81:74 učestvovao sa 21 poenom, sedam skokova i po dve asistencije i ukradene lopte, odnosno indeksom 30. Zahvaljujući toj pobedi, šampion Srbije se osamostalio na četvrtom mestu tabele sa deset pobeda i sedam poraza.

– Utakmica je imala veliku važnost, tako da je i pobeda velika i bitna. Igra nije bila kao protiv Cedevite, ali smo nošeni sjajnim navijanjem uspeli da ispravimo neke greške u igri i pobedimo Olimpiju koja je odigrala dobar meč – istakao je Mačvan za zvanični sajt.

Mačvan je istakao da je dobar rezultat došao zahvaljujući timskoj igri i požrtvovanosti njega i saigrača.

– Atmosfera u timu je sjajna i pobede iz predhodnih par nedelja su sigurno uticale na to. Mislim da će sve izgledati još bolje ako bude manje povreda i kada povežemo par utakmica u kompletnom sastavu – rekao je Mačvan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter