0
Ostali sportovi

ČELNICI SA BANJICE POSLALI PISMO U MUP: Želimo da navijači prisustvuju meču Partizan-Galatasaraj!

Objavljeno: 13.01.15 u 19:27

Vaterpolo klub Partizan Rajfajzen poslao je pismo MUP Srbije, sa molbom da dozvoli da publika može da prisustvuje odloženoj utakmici prvog kola grupe B Lige šampiona sa Galatasarajem, koja će se odigrati u subotu (19.30) na Banjici.

Pre nekoliko dana odlučeno je da meč koji je odložen, a trebalo je da se odigra 29. novembra, bude odigran u subotu 17. januara, ali bez prisustva publike?! Iako se činilo da su se čelnici sa Banjice pomirili sa tom odlukom, ipak nije tako. Uputili su pismo MUP Srbije i nadaju se preinačenju odluke.

– Čekamo odgovor i nadamo se da će biti pozitivan. Mislimo da nema razloga da bude drugačiji od onog što je odlučeno za košarkašku utakmicu Crvena zvezda – Galatasaraj – kaže predsednik crno-belih Aleksandar Šoštar, prenose Novosti.

Zaista bi bilo nečuveno da molba VK Partizan ne bude uvažena, budući da ni Partizan ni vaterpolo nema nikakve veze sa tragičnim događajem u Istanbulu i ubistvom Marka Ivkovića. VK Partizan i VK Galatasaraj gaje prijateljske odnose, u turskoj ekipi ima dosta srpskih i crnogorskih igrača, a publika koja dolazi na Banjicu nikada nije pravila incidente.

Ako publika može na košarku i na Zvezdin meč, nema razloga da za navijače Partizana i VK Partizan važe drugačiji kriterijumi!

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter