3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRIGA GA ZA ZVIŽDUKE: Zadojen sam Partizanom, to je klub za koji igram srcem!

Objavljeno: 13.01.15 u 09:08

Fudbaleri Partizana čekaju prolećni deo šampionata i nadaju se da će uspeti da odbrane stečenu bodovnu prednost na tabeli Jelen Superlige.

U nastavku sezone na putu nove šampionske titule crno-belima će pomagati i bivši igrač ovog tima, Stefan Babović. Upravo ovaj vezni igrač briljirao je u jesenjem delu igrajući za ekipu Voždovca.

Iako je dete Partizana, Babović bi prethodna dva mandata, najverovatnije, rado zaboravio. Razlog za to jesu učestali zvižduci koji su bili upućivani u njegovom pravcu.

Međutim, kada je poziv sa Topčidera stigao, Babović nije oklevao. Mnogi su se zapitali: zbog čega? Na to pitanje, Babović sam daje odgovor….

– Šta me vuče nazad? Volim klub, odrastao sam u njemu, zadojen sam Partizanom. Najlepše mi je tu, osećam se kao u svojoj kući. Partizan je jedini klub u kojem igram srcem! – rekao je Babović u razgovoru za Sportski žurnal.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter