0
Evropske lige

VELŠANI NISU ŠKRTI KAO ŠKOTI: Svonsi nudi bogatstvo za Mitrovića

Objavljeno: 12.01.15 u 20:44

Vest da Anderleht ozbiljno razmišlja da ponovo sarađuje sa Partizanom odnosno da želi da kupi Petra Škuletića praktično je najava da će klub iz Brisela vrlo skoro napustiti Aleksandar Mitrović.

O tome danas pišu i mediji na ostrvu koji su došli do saznanja da je Svonsi spreman da veći deo novca od transfera Vilfrida Bonija u Mančester Siti potroši na dovođenje srpskog napadača.

Naime, „labudovi“ bi čak dve trećine od 30 miliona evra koji bi im legli na račun prosledili Anderlehtu koji bi tim potezom praktično bio „razoružan“ jer je pre samo godinu i po dana Mitrovića Partizanu platio pet miliona evra odnosno čak četiri puta manje.

Podsećamo i da je menadžer mladog fudbalera Nenad Jestrović demantovao da će njegov štićenik tokom zime promeniti klub pa čak i da Milan konkretizuje svoje interesovanje za nekadašnjeg igrača Partizana.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter