2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SVAKI DELIJA VERAN JE K’O PAS: Iksusni štoper odbio novac i pokazao ljubav ostankom na Marakani

Objavljeno: 12.01.15 u 09:03

Da se Crvena zvezda nalazi u kriz, odavno je poznato. Plate su u crveno-belom klubu učestale su kao kiša u Sahari, ali ni teška materijalna situacija iz kluba nije oterala vodeće igrače.

Da je to tako najbolje se vidi na primeru iskusnog Save Pavićevića, 34-godišnjeg štopera Crvene zvezde.

Naime, kako piše Sportski žurnal, Savo Pavićević je ove zime imao nekoliko ponuda stabilnih klubova iz inostranstva. Nije tajna da je na stolu imao ponudu Lirsa, ali se Pavićević samo kulturno zahvalio.

Na taj način on je sebi smanjio „penziju“, pošto, zbog poznih igračkih godina, teško da može da se nada još nekom jakom ugovoru.

Međutim, uz sve to, Pavićević je mogao da ode i u Australiju, pošto su ga u svom klubu želeli i klubovi iz Australije. Ipak, poput Lirsa, i Australijanci su ostali kratkih rukava u nameri da angažuju Pavićevića:

– Postojale su ponude iz Belgije i Australije, ali je razgovor sa čelnicima Crvene zvezde presudio da ostanem. Na prošlost nema razloga da se osvrćem, imam jasan cilj ispred sebe – kratko je prokomentarisao Savo Pavićević.

Kao što smo ranije pisali, Sidnej je, pored Lirsa, bio izuzetno zainteresovan za usluge Pavićevića. Ipak, ovaj momak je obavio razgovor sa stručnim štabom posle koga je doneo ovu odluku.

Više o toj temi, pročitajte ovde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Ko tu koga pokusava da laze? Pa lazovic koji je klasa za ovoga igraca nemoze da se proda a ne ovaj. Ostao jer nema kud. A neka prica ko sta hoce ostali odlasci su pokazali pravo lice.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter