0
Evropske lige

PREDSEDNIK NAPOLIJA: Sudije pomažu Juventusu, zato je prvi

Objavljeno: 12.01.15 u 11:23

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis uveren je da torinska „Stara dama“ uživa veliku blagonaklonost italijanskih sudija, te da su upravo arbitri ti koji pomažu Juventusu da bude na vrhu Serije A.

Laurentis je ocenio da su italijanske sudije „nesposobni arbitri koji čine Juventus nepobedivim“. On se oglasio posle derbi meča dva kluba koji je Juventus dobio 3:1.

Predsednik Napolija uveren je da je pre drugog gola Juventusa koji je postigao Kaseres, Kjelini bio u ofsajdu koji sudije nisu dosudile.

– Neprihvatljivo je da šestoro arbitara nije videlo da su se dva igrača našla u ofsajdu. Ili su nesposobni ili nemaju dobre namere. Spomenuta šestorica moraju biti ‘zamrznuta’ na duže vreme. Umorni smo više od svega! Juve je snažan tim, a uz pomoć arbitara postaju nepobedivi – rekao je De Laurentis.

Juventus je posle 18 odigranih mečeva trenutno vodeći tim Serije A sa ukupno 43 osvojena boda. Iza njega je Roma sa 40, dok se Napoli nalazi na 4. poziciji sa 30 bodova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter