0
Evropske lige

MESI NEGIRA SVE OPTUŽBE: Nije istina da želim da odem

Objavljeno: 12.01.15 u 10:42

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi poslednjih nedelja pominje sve češće se pominje kao novi fudbaler Čelsija.

Zagovornici ove teorije navode da se superstar Barselone više ne oseća prijatno na Nou Kampu, te da su čelnici kluba rešeni da unovče talenat Argentinca i prodaju ga bogatom Abramoviču za sumu od pola milijarde evra.

– Pomalo sam umoran od slušanja takvih priča o meni. Kažu da ja upravljam klubom, ali ja sam samo jedan od igrača. Pričali su da želim da smenim Luisa Enrikea, da sam imao loše odnose sa Pepom Gvardiolom, Samjuelom Etoom, Zlatanom Ibrahimovićem i Bojanom Krkićem… Ali, to nikako nema veze s istinom, nikada nisam tražio da bilo koji igrač ode. Ne donosim takve odluke – insistira Mesi.

Najbolji strelac u istoriji Primere i Lige šampiona, demantovao je i navode da je nejgov otac razgovarao sa predstavnicima Čelsija i Mančester Sitija.

– Nisam tražio ništa kako bih ostao u Barseloni, jer nijednog trenutka nisam ni požeo bilo bilo gde da odem. Takođe, čuo sam i priče da smo moj otac i ja pričali sa čelnicima Čelsija i Mančester Sitija, ali to su laži – nezadovoljan je Mesi medijskim natpisima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter