7
AdmiralBet ABA Liga

LJUBAV PREMA KLUBU NE MOŽE DA PRESTANE: Partizan najgledaniji u regionu!

Objavljeno: 12.01.15 u 09:24

Košarkaši Partizana ove sezone započeli su takmičenje u ABA ligi sa jednim od najgorih startova od osnivanja lige, međutim, navijači crno-belih pokazali su veliku ljubav prema svom timu.

Naime, Partizan je, treću godinu uzastopno, najgledaniji tim u ABA ligi sa izvanrednim prosekom od 5,500 navijača po meču.

U nameri da se dočepaju plej-ofa, Grobari su Pionir ispunjavali do poslednjeg mesta nezavisno od imena i reputacije protivnika.

Iako su ove sezone crno-beli po prvi put posle 12 godina ostali bez učešća u Evroligi, navijačima Partizana to nije smetalo da urade svoj deo posla u pokušaju da pomognu mladoj četi Duška Vujoševića da se vrati u eltino takmičenje.

Iako su u poslednja četiri susreta crno-beli igrali sa Krkom, Budućnosti, Cedevitom i Olimpijom, dvorana je bila rasprodata za svaki od ovih mečeva, a pred meč sa Cedevitom čak 3.000 navijača ostalo je ispred Pionira bez karte.

Partizan je i prošle sezone bio najgledaniji tim ABA lige sa prosekom od 5,200 navijača po meču. Do kraja regularnog dela ABA lige crno-beli će još četiri puta biti domaćini u regionalnoj ligi. Prava prilika da se sjajan prosek dodatno poboljša.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. PO NJIMA JE LAZ SVE STO SE KOSI SA NJIHOVOM CUVENOM GURBETSKOM“ISTINOM“ KOJA SE KOSI DALJE SA ZDRAVIM RAZUMOM.NJIHOVA BOLEST,PAKOST,LJUBOMORA KOJA TRAJE DECENIJU IPO JOS JE VECA.INSTITUCIJA OBJASNILA A ONI NEKA JURE NEBITNE REKORDE ZA KOJE NI MI NISMO ZNALI DA SMO DRZALI SVE DOK KOMPLEKSASI IZ PREDGRADJA SE NISU OGLASILI..SAMO IH ZEZA JEDNA CINJENICA 13 TITULA ZAREDOM..NIKO NIKAD NIJE NIT CE POSTAVITI NI OBORITI!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Jadni panteru pogledaj na YT snimak bilo kog od tih meceva i uveri se koliko je PREPUN Pionir sa svih svojih 8450 mesta tako da je i ova glupost sa po 7000 navijaca neistina i umanjeno 20%!!!
      Ali razumem tvoju iskompleksiranost jer uprkos ubedljivo najvecem budzetu ikad i uopste u ligi, od drzave i to u godini stednje iako ste PRIVATAN mali klub, malo ko vas gleda, jedva 20-ak 000 vas je preletelo za FMP da navija a njegovi panteri od VAS ni ne smeju vise da dolaze na meceve svog kluba sa svojim obelezjima…

      0
      0
      Odgovori
    • Odakle tvom jadnom mozgicu ideja da je KK Partizan (ili FD, sada JSD) osnovano u hrvatskoj, kad je osnivac bio generalstab JNA koji su cini Kopa Popovic, Peko Dapcevic, Slobodan Vukmanovic… 3 crnogorca i 2 Srbina a inace generalstab JNA se od godinu dana PRE naseg osnivanja uselio u BEOGRAD!!!???
      A sta cemo sa tim da je vas osnovao Krcun PENEZIC, po prezimenu se vidi cist hrvat!?

      0
      0
      Odgovori
    • Kao prvo partizan nije osnovan u Hrvatskoj i nema nikakve veza sa njom.A drugo u cemu je problem sa Hrvatskom,ispada da sve sto je iz Hrvatske ne valja.Ima mnogo lepih stvari iz Hrvatske.Inace ja sam Srbin i ne mrzim Hrvate.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter