0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KSS DODELIO PRIZNANJA, SALE NACIONALE TVRDI: Tek nas čeka pravi posao, ali bićemo bolji!

Objavljeno: 12.01.15 u 15:05

Košarkaški savez Srbije (KSS) na svečanosti u Kući košarke uručivanjem originalnih srebrnih medalja sa Svetskog prvenstva u Španiji zahvalio se članovima stručnog štaba koji ih nisu dobili posle finala u Madridu, ali i svima koji su pomogli da se ostvari veliki uspeh.

Medalje su zaslužili pomoćni treneri Miroslav Nikolić, Jovica Antonić i Milan Minić, lekar Dragan Radovanović, kao i ostali članovi stručnog štaba Velibor Kosanović, Dragan Popov, Goran Topić, Mladen Mihajlović, Jovica Aničić, Nebojša Ilić, Vladimir Sibinović i Dušan Sajić.

– Izuzetno uspešna godina je iza nas, a nadam se da će 2015. godina biti još sjajnija. Muške selekcije su osvojile pet medalja, dok su ženske uglavnom osvajale četvrta mesta. Najveći uspeh je srebro iz Madrida koje je donelo mnogo radosti svima koji vole košarku. Srebro su osvojili i juniori u Turskoj, a bronzu mlada reprezentacija i kadeti – izjavio je predsednik KSS Dragan Đilas.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor Aleksandar Đorđević zahvalio se svima koji su pomogli da se dođe do srebra, ali posebno članovima stručnog štaba.

– Bez njih bi ovo bilo nemoguće. Nadam se da će sa još više entuzijazma doći na sledeće pripreme, jer ih čeka još više posla – istakao je Đorđević, a prenosi Tanjug.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter