6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŽO NE PRESTAJE DA ODUŠEVLJAVA GROBARE: Evo šta je Lovernj odgovorio dečaku sa transparentom (FOTO)

Objavljeno: 11.01.15 u 21:04

Jedan mladi navijač Partizana na sinoćnjem meču protiv Olimpije istakao je transparent posvećen njegovom omiljenom igraču koji trenutno brani boje moskovskog Himkija.

Dečak je na kartonu koji je bio gotovo njegove veličine belim slovima poručio Žofriju Lovernju – Žo – Pamtimo te, čekamo te, BRE.

decak-lovernj

To naravno nije promaklo francuskom internacionalcu koji pomno prati dešavanja u svom bivšem klubu pa je na svom Tviter nalogu ostavio poruku svom mladom fanu.

lovernj-tviter-odgovor

Kao što kažu navijači crno-belih „Ljubav prema klubu ne može da prestane…“, a svojim potezima iz dana u dan to potvrđuje Lovernj koji je prilikom odlaska iz Partizana oprostio klubu pozamašnu sumu novca uz poruku da nikada ne bi postao takav igrač i čovek da ga nije trenirao Duško Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Zo brate cekamo da se vratis u partizan pratimo te sve utakmice u moskovskom himkiju pozdrav brate nassssssssssss volimo te !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter