15
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Rekord nisu vezane pobede, već 13 osvojenih uzastopnih titula!

Objavljeno: 11.01.15 u 00:00

Trener Partizana Duško Vujošević bio je zadovoljan važnom pobedom nad Olimpijom, a nije mogao a da ne potkači i „večitog rivala“.

– Ovo je jako važna utakmica za nas. Moram da kažem da ova publika, u ovakvom broju i sa ovom energijom, koja nije srazmerna važnosti meča… Znam da smo mnogo toga zajedno uradili svih ovih godina, i vidim da prepoznaju situaciju u kojoj je klub i da su uz nas kada je najteže, a to je velika obaveza – rekao je Vujošević hvaleći Grobare za sjajnu atmosferu u hali.

– Olimpija je igrala jako dobro, rasterećeno, sa Markom Marinovićem koji je izvanredan borac i koji ne podleže pritisku atmosfere i to prenosi na saigrače… Velika zahvalnost publici i sve pohvale igračima na borbenosti. Bilo je jako dobrih stvari.

Duško Vujošević nije mogao a da „ne pecne“ Crvenu zvezdu.

– Za Partizan ništa nije gotovo. Partizanov rekord nije ne znam koliko pobeđenih utakmica, nego 13 uzastopnih titula.

Sa druge strane trener Olimpije je bio kivan na sudije.

– Prava prvenstvena utakmica, izjednačena do poslednjeg minuta. Nepotrebno je da sudije rešavaju utakmicu, jer Partizan ima dobru ekipu. Ne znači da su nezasluženo pobedili, ne želim da pričam o sudijama, ali tako je to izgledalo sa strane. Moramo da nastavimo da se borimo, sa ovakvim pristupom i igrom ne treba nikoga da se plašimo – rekao je Aleš Pipan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

15 Komentara

  1. Ha ha 🙂 kad smo vec kod kompleksa,prelistajte malo komentare i videcete da ima vise njih nego Nas na komentarima Nasega trenera i kluba.Toliko.Hvala!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bravo Dusko 🙂 objasni omalenom fmp-u kako stoje stvari, pohvalio bi zvezdin rad, stvarno, bez ikakvog sarkazma,ironije, osvojice oni neku titulu, za pet godina 😀 Dr. Dusko Vujosevic 🙂

    0
    0
    Odgovori
    • Čisto sumnjam da si upisao fakultet, jer si upadljivi mediokritet. Jedino, ako si neku fantomsku višu školu upisao… e, onda to sve objašnjava, pa i ovakav komentar.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter