0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ROMAN LISAC: O Panatinaikosu će odlučiti klubovi!

Objavljeno: 11.01.15 u 09:28

Grčki košarkaški gigant Panatinaikos najavio je da bi od sledeće sezone mogao da se takmiči u ABA ligi, a o mogućnosti da Atinjani zaigraju na Jadranu za Mondo je govorio prvi čovek takmičenja Roman Lisac.

– Ne smemo ništa da prejudiciramo. Ako bi Panatinaikos zaista želeo da igra ABA ligu, odluku o tome morali bi da donesu naši klubovi, ne bismo to uradili mi sami – rekao je Lisac i dodao:

– Trenutno je kvalitet našeg takmičenja limitiran finansijskim problemima velikog broja klubova. Uključivanje Panatinaikosa bilo bi dobra stvar za ceo region, međutim, ponovo kažem da će se pre bilo kakve odluke izjasniti naši klubovi, šta je najbolje za njih.

Prvi čovek ABA lige se osvrnuo i na „slučaj“ Levski.

– Verujte da je u maju mesecu sve što se tiče Levskog izgledalo tako da sam ja bio euforičan po pitanju njihovog ulaska u ligu. Trebalo je da imaju ozbiljan budžet, ozbiljne igrače… Apsolutno će biti kažnjeni za poslednje prekršaje, ali sa njihove strane imamo uveravanja da će ovih dana dovesti dvojicu Amerikanaca i da će korektno odigrati ligu do kraja – istakao je Lisac.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter