0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POVRATAK LEGENDE: Bata Mirković ponovo u Partizanu

Objavljeno: 10.01.15 u 11:42

Bivši reprezentativac Jugoslavije, Zoran Bata Mirković, vraća se u klub iz Humske ulice. Naravno, ne u svojstvu igrača budući da je profesionalnu karijeru završio 2006. godine.Legenda Partizana krenuo je u pisanje novih stranica svoje karijere okrenuvši se trenerskom pozivu. On će u narednom periodu predvoditi sa klupe Teleoptik, filijalu Partizana. Mirković je na klupi zemunskog trećeligaša zamenio dosadašnjeg šefa struke, Igora Spasića.

Na ovaj način Mirković će upisati svoj trenerski debi, pošto je, kao što je navedeno, igračku karijeru okončao 2006. godine. Mirković je 128 puta obukao crno-beli dres tima iz Humske, a tokom karijere branio boje i Rada, Atalante, Juventusa i Fenerbahčea.

Od 2008. do 2009. godine bio je i potpredsednik Partizana.

Teleoptik je trenutno drugoplasirani tim Srpske lige. Ovaj klub je do sada osvojio 30 bodova iz 15 utakmica. Filijala Partizana je najefikasniji tim lige sa 32 postignuta pogotka, uz 15 primljenih. Teleoptik je u deficitu od sedam bodova za vodećim Zemunom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter