0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILIJAŠ: Stojanović je fudbalski mag!

Objavljeno: 10.01.15 u 23:47

Bivši kapiten Crvene zvezde i ljubimac Delija Nenad Milijaš otkrio je u intervjuu za Mocartsport da je novo pojačanje Crvene zvezde u veznom redu Saša Stojanović majstor fudbala.

Naime, njih dvojica su zajedno prošli mlađe kategorije reprezentacije Srbije i Crne Gore. Nenad Milijaš je izneo niz pohvala na račun sada iskusnog veziste.

– Dugo poznajem Cakija Stojanovića. Isto smo godište, ali smo igrali za stariju generaciju (igrači rođeni 1982. godine) u brojnim reprezentativnim selekcijama. On je bio važan šraf ekipe koju su, između ostalih, činili Jovan Damjanović i Danko Lazović. Važio je, možda, za najtalentovanijeg igrača u Srbiji. Majstor je, a o njegovim kvalitetima najbolje govori podatak da ga je uzeo PSV kada je imao 17 godina. Imao je problema sa povredama, pa se nije, da tako kažem, potvrdio u Holandiji… Kasnije je kvalitet pokazao i u Radničkom iz Niša, bio je najvažniji igrač tima – istakao je Nenad Milijaš.

Ceo intervju sa bivšim kapitenom Crvene zvezde možete pročitati na Mocartsportu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter