0
Košarka

SRBI ODLIČNI: Pitešti na Fajnal-foru Kupa Rumunije

Objavljeno: 09.01.15 u 23:46

Košarkaši Piteštija plasirali su se na fajnal for Kupa Rumunije pošto su i u revanš meču savladali ekipu Timbe iz Temišvara sa 84-80. U prvom susretu Pitešti je slavio sa 87:77.

Najbolji u pobedničkom timu bio je izvanredni Stevan Milošević sa 22 poena i 14 skokova. Dobru partiju prikazao je i Šutalo sa 22 poena, dok je Mirko Kovač zabeležio osam poena. Debitant u timu Piteštija Nemanja Marić imao je učinak od osam poena i četiri asistencije.

Najbolji u poraženoj ekipi bio je Blant sa 20 poena.

Pitešti je tokom celog meča imao uglavnom dvocifrenu prednost, da bi gosti u poslednja dva minuta zapretili, ali su na kraju stigli samo do minus četiri.

Pitešti je tako postao prvi tim koji je obezbedio plasman na završni turnir Kupa Rumunije. Prednost iz prvih mečeva braniće CS Energija i Mureš protiv ekipa Sibiu i Steaua, dok branilac trofeja, Asesoft, svoj dvomeč sa Temišvarom igra tek u martu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter