0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD PLANIRANIH MILIONA: Hoće li i Jović otići za siću?

Objavljeno: 09.01.15 u 20:43

Na jučerašnjem okupljanju pred početak priprema za drugi deo sezone generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je da klub neće gomilati napadače kako ne bi „gušio“ razvoj mladog Luke Jovića, a ustavri izgleda da se radi o nečemu drugom.

Naime, 17-godišnjem talentovanom centarforu na kraju godine koja je tek počela ističe ugovor sa crveno-belima i on bi već na leto mogao da dogovori svoje uslove sa zainteresovanim klubom u koji bi naredne zime otišao potpuno besplatno.

Zbog svega toga Zvezda planira da Joviću , njegovim roditeljima i menadžerima ponudi novi dugoročni ugovor koji bi trebalo da bude potpisan do kraja sledeće nedelje odnosno do odlaska u Sloveniju na prvi deo priprema.

Ukoliko do toga i dođe nema sumnje da će uslove diktirati agencija koja zastupa Luku Jovića, a ako se zna da je Zvezda već prodala 20 odsto prava Piniju Zahaviju pitanje je kakav aranžman bi uopšte odgovarao srpskom šampionu i da li će na kraju zaraditi planirani novac.

Podsećamo da je svojevremeno upravo Terzić tvrdio da je odbijena više milionska ponuda madridskog Atletika, kao i da ni Jović ni njegovi mladi saigrači neće biti prodati u bescenje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter