0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DV: Marinković potpisuje profesionalni ugovor, Perkinsa da smo hteli, kontaktirali bismo menadžera

Objavljeno: 09.01.15 u 16:19

Trener Partizana NIS Duško Vujošević rekao je da će Vanja Marinković uskoro potpisati profesionalni ugovor jer je u danas postao punoletan. Vujošević je najavio da će se Edo Murić, koji se poredio na meču sa Crvenom zvezdom Telekom, vratiti u ekipu posle meča sa Olimpijom.

Trener srpskog šampiona istakao je da je njegova ekipa i pored zdravstvenih problema podigla formu.

– Podigli smo formu i poboljšali igru, ali imali smo određenih zdravstvenih problema ove nedelje, Pavlović uopšte nije trenirao, Mačvan je odradio jedan trening, Tepić će biti u sastavu, ali još nije spreman, dok se posle Olimpije u tim vraća Murić – izjavio je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani Pionir.

Vujošević je potvrdio da je bilo kontakata sa menadžerom američkog plejkera Dorona Perkinsa.

– Zvao me je neki čovek, nemam pojma kako se zove, i pitao me da li smo zainteresovani za dovođenje Perkinsa. Ja sam ga pitao da li je on njegov menadžer, a on je odgovorio da jeste. Odgovorio sam da bismo ga kontaktirali da smo zainteresovani – rekao je Vujošević i osvrnuo se na meč sa Olimpijom koji se igra u subotu od 21 čas u okviru 17. kola ABA lige.

– Olimpija je direktan konkurent za plasman među četiri. Poslednji meč protiv Zvezde govori o kvalitetu tima i sigurno dolaze u Beograd da traže priliku.

Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv direktnog konkurenta za plej-of.

– U Ljubljani smo ubedljivo poraženi, bila je to jedna od naših najslabijih utakmica ove sezone. Trebalo bi da igramo kao protiv Cedevite, maksimalno borbeno i sa istim pristupom, bez obzitra na snagu rivala –  poručio je Milosavljević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter