2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO VUJOŠEVIĆ PRED OLIMPIJU: Žele Partizan da odvedu u stečaj, a mene da smene

Objavljeno: 09.01.15 u 14:24

Trener KK Partizan Duško Vujošević obratio se javnosti u okviru najave za naredni duel ABA lige sa ekipom Olimpije.

Međutim, kao po pravilo, i ovog puta je Vujošević poklonio dosta pažnje raspravi o nekim događajima koji baš nemaju mnogo veze sa utakmicom regionalne lige.

Šef stručnog štaba Partizana osvrnuo se na nedavne informacije da je Nikola Peković poklonio crno-belima sumu od oko 100.000 evra kako bi ovaj klub izašao iz krize.

– Olimpija je direktan konkurent za plasman među četiri najbolje ekipe u ABA ligi. Poslednji meč protiv Zvezde govori o kvalitetu tima i sigurno dolaze u Beograd da traže priliku. Podigli smo formu i poboljšali igru, ali imali smo zdravstvenih problema ove nedelje. Pavlović uopšte nije trenirao, Mačvan je odradio jedan trening, Tepić će biti u sastavu, ali još nije spreman, dok se posle Olimpije u tim vraća Murić – rekao je Duško Vujošević na konferenciji za medije u dvorani Pionir.

Međutim, odmah nakon toga Vujošević se dotakao priče oko navodne donacije Nikole Pekovića Partizanu:

– Radi se o pokušaju da se pokaže kako Partizan i nije baš u takvim problemima. Scenario je da klub uđe u stečaj, a ja kao glavni krivac budem smenjen. Političkih protivnika nemam, već samo sportskih „neprijatelja“, koji su na važnim političkim funkcijama i koriste to da budu u funkciji svojih navijačkih strasti prema drugom klubu. Naša finansijska situacija je identična u odnosu na početak sezone, NIS je naš veliki sponzor, ali novac koji dobijamo služi za izmirenje poreza, a drugih velikih sponzora nemamo – kazao je Vujošević.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Ti si majstore u stečaju odavno!
    Mozga na rezervi živci pukli……td.
    Kako fmp.igrac sme da igra u Partizanu.(Marinkovića)
    To ti nesmeta da ga učiš da sluša Dvornika ,Olivera i td….
    Pravi si press JSD!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter