0
Domaći fudbal

DRAGAN ĆIRIĆ: Partizan ima petogodišnji plan, titula se podrazumeva, moramo i u Ligu šampiona

Objavljeno: 09.01.15 u 15:21

Fudbalski klub Partizan danas je zvanično promovisao novog Dragana Ćirića u novog sportskog direktora.

Svečanosti je prisustvovao i potresednik Partizana, Ljubiša Tumbaković.

Tom prilikom Ćirić je nalgasio da mu nije bilo lako da donese odluku i sedne u užarenu fotelju kluba iz Humske:

– Nije bilo lako da se odlučim na povratak u klub. Znam kolika je odgovornost, Partizan je institucija, iako se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, ali imam i ideju i energiju kako bi opet bio uspešan. Svestan sam zahteva Partizana i daću sve od sebe – izjavio je Ćirić.

On je poručio da je njegova želja da crno-beli zaigraju fudbal lep za oko koji će na stadion vratiti publiku:

– Iz tog lepog fudbala moraju da dođu rezultati.. Imamo kostur tima i nema potrebe za velikim promenama“, naveo je Ćirić i dodao da će prioritet da budu dolasci igrača iz domaćih klubova – istakao je Ćirić.

FOTO: FK PARTIZAN
FOTO: FK PARTIZAN

Sportski direkotr je naglasio da u Humskoj vlada fantastična atmosfera uprkos medijskim pričama o smeni trenera Marka Nikolića.

Sa druge strane, Tumbavkoić je naglasio da ima maksimalno poverenje u svoj izbor, pošto Ćirića poznaje punih dve i po decenije.

– Poznajem ga 25 godina i verujem da će svoje bogato igračko iskustvo i kreativnost koju je imao na terenu preneti i na rukovodeće mesto. Verujem u njega i verujem da će ostvariti svoje ideje prema kojima će Partizan da bude prepoznatljiv“, rekao je Tumbaković.

FOTO: FK PARTIZAN
FOTO: FK PARTIZAN

Tumbaković je dodao i da zajedno sa Ćirićem ima petogodišnji plan, koji za prvu sezonu podrazumeva šampionsku titulu i učešće bar u Ligi Evrope, dok bi plasman u Liga šampiona bio bonus.

– Plan je da iz godine u godinu budemo sve bolji“, poručio je Tumbaković i dodao da će kapiten Saša Ilić, kada odluči da završi igračku karijeru dobiti neku od funkcija u klubu – apostrofirao je Tumbavković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter