3
Evroliga

Foto: STARSPORT

DOBRE VESTI ZA DELIJE: Protiv Galatasaraja pred punom Arenom

Objavljeno: 09.01.15 u 21:48

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije odlučilo je da izda dozvolu Crvenoj zevzdi da u meču 3. kola Top 16 faze Evrolige ekipu Galatasaraja dočeka pred navijačima u Kombank Areni.

Bez obzira što se radi o meču visokog rizika pošto je uoči duela ova dva tima u Istanbulu 21. novembra mučki ubijen navijač crveno-belih Marko Ivković, MUP je odlučio da kapije mogu da budu otovrene odnosno da garantuje bezbednost gostima.

Međutim, to ne znači da će 16. januara i definitivno tribine Kombank arene biti popunjene navijačima pošto je konačna odluka na Evroligi koja bi mogla da spusti rampu iako za to sada nema nikakav osnov.

Preostaje samo još da se reši pitanje trenera gostiju Ergina Atamana koji je nakon skandaloznih izjava datih u Istanbulu kada je srpske navijače nazvao tereoristima u Srbiji proglašen za nepoželjnu osobu.

Posećamo da su navijači Crvene zvezde pozvali sve pristalice koje žele da se nađu u kopu tokom meča protiv turskog tima da obuku majicu sa likom Marka Ivkovića koja je u prodaji u butiku na stadionu Rajko Mitić i od čije prodaje sav prihod ide porodici stradalog Ivkovića.

Ono što je zanimljivo u celoj priči je da je MUP pre samo dva dana zabranio prisustvo publike na meču vaterpolo Lige šampiona između Partizana i Galatasaraja koji je na programu samo dan kasnije odnosno 17. januara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter