0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA KRENULA U TOPLJENJE MINUSA: Lalatović prozvao 30 igrača, stigao i Parker

Objavljeno: 08.01.15 u 11:08

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za prolećni deo sezone u kojom će pokušati da nadoknade prednost Partizana od šest bodova i odbrane titulu šampiona Srbije.

Na stadionu „Rajko Mitić“ Treneru Nenadu Lalatoviću na prozivci se javilo 30 igrača, među kojima i doskorašnji napadač Domžala Džošua Parker, prenosi agencija Tanjug.

Na početku priprema, kao što je i bilo najavljeno, nije bilo doskorašnjeg kapitena Nikole Mijailovića, koji je suspendovan, zvanično, zbog sukoba na treningu sa Milošem Bosančićem.

Izostao je i povređeni Novak Martinović, a u odnosu na jesenji deo sezone nema Đorđa Rakića i Gorana Gogića, koji su otišli u Kinu.

Zvezda je do sada dovela Miloša Cvetkovića, Dušana Anđelkovića, Aleksandra Lukovića i Sašu Stojanovića.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Predrag Rajković, Damir Kahriman, Filip Manojlović, Marko Trkulja.

Odbrana: Marko Petković, Savo Pavićević, Aleksandar Luković, Vukašin Jovanović, Miloš Stojanović, Darko Lazić, Miloš Cvetković, Bogdan Planić, Stefan Đorđević, Dušan Anđelković, Nikola Antić, Mamadu Mbođ, Marko Mijailović.

Sredina terena: Danijel Avramovski, Aleksandar Kovačević, Mihajlo Ristić, Aleksandar Katai, Vukan Savićević, Miloš Bosančić, Marko Grujić, Nenad Gavrić, Darko Lazović, Saša Stojanović.

Napad: Luka Jović, Đorđe Despotović, Džošua Parker.

Fudbaleri Zvezde treniraće u Beogradu do 18. januara, a zatim će pripreme najpre nastaviti u Sloveniji, a potom od 1. februara u Turskoj.

Trener Lalatović je okupkljenim novinarima rekao da će Darko Lazović verovatno ostati u Zvezdi do leta, da su na izlaznim vratima Aleksandar Kovačević i Darko Lazić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter