0
Tenis

WTA BRIZBEJN: Ana preokretom do polufinala

Objavljeno: 08.01.15 u 12:28

Očajan start četvrtfinalnog meča na turniru u Brizbejnu sa Kajom Kanepi nije bio koban po Anu Ivanović pošto je najbolja srpska teniserka posle prvog izgubljenog seta uspela da napravi preokret i pobedi sa 2:1, po setovima 4:6, 6:4, 6:3.

Meč je trajao skoro dva sata, a kako je krenulo mnogi su se uplašeili da će Ana za manje od sat izgubiti duel pošto je vrlo brzo gubila sa 5:0. Uspela je Ivanovićeva da se vrati i smanji na 5:4, pa čak i da spasi dve set lopte, ali je Estonka na kraju ipak materijalizovala stečeno.

Drugi set je obilovao brejkovima, Ana je napravila čak četiri čime je poništila svoja tri izgubljena servis gema, dok u trećem delu protivnici nije dozvolila nijednu šansu za brejk pa joj je bilo dovoljno da iskotristi samo jednu od dve svoje prilike kako bi meč rešila u svoju korist.

Već sutra na programu je polufinalni uel u kojem će Ivanovićeva ukrstiti rekete sa Amerikankom Varvarom Lepčenko koja je u četvrtfinalu savladala Ruskinju Alju Kudrijavcevu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter