0
Evropske lige

SAD JE I SUAREZ VIŠAK: Skupo plaćeni Urugvajac na izlaznim vratima Nou Kampa

Objavljeno: 08.01.15 u 12:41

Previranja u Barseloni mogla bi skupo da košataju i Luisa Suareza koji se po dolasku iz Liverpula, nakon odslužene suspenzije zarađene na Mondijalu, uopšte nije snašao u redovima katalonskog giganta.

Urugvajac je do sada postigao samo tri pogotka pa se sve češće priča da bi i on mogao vrlo brzo da napusti Barselonu, nakon što je klub otpustio čoveka koji ga je za veliki novac doveo u klub – Andonija Zubizaretu.

Međutim, postavlja se veliko pitanje koji bi klub bio spreman da ponudi Barseloni onoliko para koliko je ona dala Liverpulu odnosno da li bi vicešampion Španije pristao da Urugvajca da nekome ispod cene.

Nije nemoguće da Katalonci uskoro ostanu i bez Lea Mesija koji je navodno dao uslov upravi da odluči koga želi – njega ili trenera Luisa Enrikea jer njih dvojica više ne mogu da sarađuju, a kao moguće destinacije spominju se Čelsi i Pari Sen Žermen.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter