0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Izgubili smo mnogo lopti

Objavljeno: 08.01.15 u 23:39

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegov tim napravio previše grašaka na gostovanju Makabiju.  Prvak Evrope pobedio je crveno-bele sa 78:67 u 2. kolu Top16 faze u Evroligi.

Radonjić je posebno istakao izgubljene lopte svoje i lake poene u tranziciji ekipe Makabija.

– Bilo je teško igrati protiv napada u tranziciji koji je visokog kvaliteta. Napravili smo previše grešaka u napadu, izgubili smo previše lopti i dozvolili protivniku da postiže lake poene u tranziciji i kontri. Imali smo posle prvog poluvremena dobar rezultat, ali oni su uhvatili previše skokova u napadu. To je Makabiju donelo veliku prednost i zbog toga su lako rešili meč u svoju korist – rekao je Radonjić.

Sa svojim trenerom složio se i Boban Marjanović koji je imao 10 poena i 8 skokova.

Omogućili smo im previše kontri, izgubili smo previše lopti. Ne smemo to da radimo. Mislim da smo izgubili i u skoku. Međutim, ovo je samo jedan meč. Ima ih još 12. Igrao sam nekoliko puta u Tel Avivu i uvek je atmosfera bila sjajna – rekao je Marjanović.

Zvezda u narednom kolu dočekuje Galatasaraj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter