7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN U PROBLEMU: Najiskusniji najdiskutabilniji za Olimpiju, plej i dalje u magli

Objavljeno: 08.01.15 u 10:35

Košarkaši Partizana u subotu u meču 17. kola u Pioniru dočekuju ljubljansku Olimpiju. U pitanju je duel koji bi mogao da odluči mnogo toga kada se radi o borbi za četvrto mesto odnosno poziciju koja vodi u plej-of.

Međutim, trener Vujošević mogao bi da se nađe u ozbiljnom problemu kada je u pitanju sastavljanje tima pošto se Saša Pavlović požalio na bolove u vratu, Milenko Tepić ponovo ima problema sa leđima, dok Milan Mačvan nije trenirao od meča protiv Cedevite kada je doživeo lakšu povredu ramena.

Ono što je takođe zanimljivo su vesti u vezi sa dovođenjem plejmejkera, a najnovija je ona koju je objavio poznati novinar Dejvid Pik koji je u sredu „tvitnuo“ da je Partizan propustio svoju šansu kada je u pitnaju angažovanja Džamonta Gordona i Dorona Perkinsa, dok ljudi bliski klubu poručuju da dvojica Amerikanaca nisu ni bili opcija koja se razmatra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Ove pare sto nam je dao pekovic ima da podele vujosevic,danilovic i todoric i posle ce da im bude izgovor kako nisu imali dovoljno para ili kako nmg da nadju adekvatnog pleja !!

    0
    0
    Odgovori
    • Ma vazi panteru, znas ti bolje iz zeleznika sta se desava u Humskoj 1, aj pali vatru kod tvojih tamo, njima samo ako treba da ukradu nakon sto je Danilovic namlatio miliona u NBA i po Italiji, Dule odrao CSKA za 2 od 3 milke za metar dana rada a Todoric u klubu 30 godina i samo od plata je mogao do sad biti milioner u €!!!

      0
      0
      Odgovori
    • A ti panteru bojkotujes ABA ionako jos od vremena dok si bio bivsi delija, Partizan Grobari naravno NECE bojkotovati, znam da ti je mucno kad vidis prepun Pionir i znas da ce opet ko zna koji put zaredom PARTIZAN biti najgledaniji i gost i domacin!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter